Sivut

lauantai 14. heinäkuuta 2012

viime viikon yhteenveto

Viime viikko (tai siis oikeastaan tämä viikko + viime viikonloppu) piti sisällään Joutsan reissua, jonkin verran luistelua, liian vähän liikuntaa, melko paljon treffailua joukkuekavereiden kanssa, ja vähän töitäkin.

Viime viikonloppuna LRD jakautui osapuilleen kahtia. Osa suuntasi Savitaipaleelle Summer of Clay tapahtumaan, joka oli Kouvolan ja Lappeenrannan välinen boutti + tietenkin asiaankuuluvat jatkot.
Osa lähti sinne nasuiksi, ja osa päätyi Lappeenrannan riveihin pelaamaan. Yhteenvetona siltä suunnalta kuultua on, että hyvä reissu oli!

Osa meistä taas suuntasi Joutsaan Chopper Show'hun, johon meitä pyydettiin vierailemaan. Järjestäjä oli innostunut roler derbystä, ja oli pyytänyt paikalle jengiä niin Lahdesta, Jyväskylästä kuin Helsingistäkin.
Ihan viimeiseen asti oli epäselvää mitä meidän tulisi paikanpäällä tehdä. Meidän Munaliisa kävi kuitenkin aiemmin Joutsassa sen verran tutustumassa tilannetta selvittämässä,  ja selvää oli että  minkäänlaista pelintynkää oisi turha edes yrittää, koska sopivaa paikkaa ei Joutsasta löytynyt.

Kun paikan päälle päästiin, oli sinne parkkikselle kuitenkin jonkinlainen rata kehitetty. Hienoahan se oli, paitsi että parkkipaikka oli erittäin epätasainen, oli töyssyä ja kuoppaa, rakoja asfaltissa, ja muutenkin pinta oli todella rosoinen. Pari kierrosta rullailtuamme jalkapohjat olivat jo täysin tunnottomat ja päässä tärisi vielä pitkän aikaa. Lisäksi ulkona oli ihan tuskaisen kuuma!

Lopulta päädyimme vetämään vain muutamia wallin pito -harjoituksia, whippejä ja muuta vastaavaa. Tämä oli kuitenkin melko kaukana siitä 'roller derby -show'sta' mitä yleisö ehkä odotti.






No, tämän jälkeen vaihdoimme vapaalle. Ilta meni letkeästi jatkotapahtumassa hengatessa. Jatkot sijaitsivat järjestäjän ranchin pihapiirissä. Meille oli varattu yöpaikka pihalla sijaitsevasta mummonmökistä, jossa oli pari pientä huonetta täynnä huonekaluja. Tämän mökin jaoimme sekä paikalla esintyneen bändin että ilmeisesti myös muutaman muun yön tunteina yösijaa etsineen humalaisen moottoripyöräharrastajan kanssa.

Aamun herätys oli juuri niin ihana kuin arvata saattaa. Lähdimme muutaman tytön voimin etsimään muutaman kilsan päässä sijaitsevaa uimarantaa, koska suihkuunkaan ei päässyt. Istuimme pihalla hyttysten syötävänä syömässä "aamupalaa", eli kaikkea mitä edellisillan eväistä oli jäänyt jäljelle.




Hyvä reissu joka tapauksessa oli, ja järjestäjäkin oli tyytyväinen. Innostui myös asiasta sen verran lisää, että lupaili ensi vuodeksi järjestää peliin sopivan alustan.

Muutenkin tuli viikon aikana treffailtua joukkuekavereita aika paljon. Ollaan istuttu iltateellä terassilla ja käyty satamassa jäätelöllä. Kivaa kivaa!

Treenattua tuli ihan liian vähän. Edellisviikon mave-treeni oli vikaliike. Häntäluu oli jo ihan hyvää vauhtia parantumassa, mutta pienilläkin painoilla tehtynä mave oli liikaa, ja koko viime tämän viikon häntäluu oli taas aikamoisen kipeä. En uskaltanut edes juoksemaan lähteä, jotta saisin sen nyt ihan oikeasti kuntoon. Muutaman kävelylenkin tein.
Loppuviikosta tein kuitenkin jo kyykkytreenin, ja vähän otti vielä kipeää mutta onneksi se on nyt ihan oikeasti jo parantumaan päin. Penkkitreeni meni myös jopa odotettua paremmin. Tältä viikolta jäi mave-treeni nyt kokonaan tekemättä, myös aikatauluongelmien vuoksi.  



Tälle viikonlopulle lupauduin töihin. Back to basics, niinsanotusti. Kaveri soitti ja kysyi olisinko voinut tehdä viikonlopun heidän narikassaan. Mikäs siinä. Narikkatyttönä en ole koskaan juuri ollut, mutta kesällä kun ei ole paljon takkejakaan niin helppo hommahan se on. Ainoa ongelma on etten meinaa kestää hereillä!

Ensi viikolla on myös poikkeusviikko. Lähdetään huomenna eli sunnuntaina ajelemaan kaverin kanssa kohti pohjois-savoa, ja ollaan siellä koko viikko töissä eräillä iskelmäjuhlilla. Ehdin jo elätellä haaveita päästä siellä salille, mutta 15 tunnin työpäivät tuskin jättävät tilaa salitreenille, varsinkaan kun en usko niin pienessä paikassa salien olevan auki keskellä yötä...

No, sitä seuraavalla viikolla jatkuu taas derbytreenit, salillekin toivon mukaan pääsee, ja juoksuakin voisi jatkaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti