Sivut

torstai 5. heinäkuuta 2012

aiheen vierestä

Tahtoisin kynsiini geelaukset. Tämä on jokseenkin kummallinen mieliteko sillä en ole jaksanut ulkonäöllisiä asioita viime aikoina miettiä juuri lainkaan ja omaan ulkonäköön panostaminen on tuntunut jokseenkin turhalta. Tahtoisin myös ripsipidennykset, koska omani ovat onnettomat nysät, ja nuo pidennykset vähentäisivät meikkauksen tarvetta.

Mutta nuo geelaukset tahtoisin, no, myös ulkonäöllisistä syistä. Omat kynteni ovat ruvenneet jostain syystä taas liuskoittumaan ja näyttävät jatkuvasti ihan kamalilta. Lisäksi jostain syystä kynnenaluset ovat aina täynnä jotain likaa, ja näyttävät myös siitä syystä ihan kamalilta. Sitten aina kaivelen niitä ja yritän putsailla millon milläkin apuvälineellä, ja se on ärsyttävä tapa.

Mulla on joskus vuosia sitten rakennekynnet akryylilla tehtynä. Tykkäsin niistäkin, mutta olivat vähän turhan paksut. Yleensä mulla ei niissä mitään tippiä ollut, vaan ihan oman kynnen päälle tehty. Jo työnkin takia en olisi pystynyt edes mitään pitkiä kynsiä pitämään.

Tässä kuvassa on aika kiva pituus, mutta todennäköisesti omat kynnet olisi pidettävä lyhyempinä; derbyily ja punttisali eivät ole kovin kynsiystävällisiä harrastuksia.


Nyt haluaisin ihan pelkän geelauksen, ilman tippiä tai mitään erikoisuuksia. Maksimissaan ranskalaisella manikyyrilla. En tiedä miten geelauksien kanssa on, mutta ainakin akryylien päällä lakkauskin pysyi ilmiömäisesti. Omissa kynsissä lakkaus alkaa näyttää huonolta jo päivän jälkeen. Ja olen melko laiska sitä korjailemaan, joten en ole jaksanut edes lakata kynsiä viime aikoina.

Jos tuon geelauksen kanssa lakkaus pysyy läheskään yhtä hyvin kuin akryylien kanssa, niin kynnet saisi melko vaivatta pysymään siistinä. Kunhan vaan muistaisi käydä huollattamassa tarpeeksi usein.

Hinta on tässäkin ratkaiseva tekijä; ylimääräistä ei löydy nyt tuonkaan vertaa.
Mietin myös vastikään kauppoihin tullutta Orly Smartgels-kotigeelaussettiä.


Jokusen arvostelunkin tuosta luin. Mutta koska ei ole ihan halvimmasta päästä tuokaan setti, niin en suoraan sanoen halua sitä ostaa testaamatta sitä omiin kynsiini. Jos tuo ei paljon peruslakkausta kauempaa kestä niin en kyllä halua tuota investointia tehdä.

Siihen asti tyydyn kaivelemaan kynnenalusiani haarukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti