Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

aikamoinen viikko

Niin kuin etukäteen arvelinkin, viime viikko oli melkoisen uuvuttava ja kaoottinen.
Työreissulle Kiuruveden Iskelmäviikolle lähdettiin ajelemaan sunnuntai-iltapäivästä. Ilta vietettiin kaverin mökillä. strategiapaleveria pitäen, grillaten ja saunoen.

Strategiapalaveri ja myyntiartikkeleiden testaus mökillä

Sauna

 Maanantaina alkoi työt. Ennen keskiviikkona starttaavaa festaria oli saatava alue kuntoon. Aamusta yöhön sai roudata tavaraa ja rakentaa baaritiskejä.
Keskiviikkona aamupäivästä portit avattiin, ja sen jälkeen sainkin viettää alueella aikaa kellon ympäri. Päivät venyivät 16-18-tuntisiksi, ja aikaa nukkumiseen ei ollut kuin muutamia tunteja. Hyvällä tuurilla päivällä saattoi ehtiä ottamaan tunnin päiväunet. Vettä satoi kaatamalla pari päivää, ja yölämpötilat olivat jäätäviä; 8 astetta, ja meikällä kuus paitaa päällekkäin. Ai mikä kesä?
Viikon vietin karaoketeltassa kuunnellen hyvin vaihtelevan tasoista hoilaamista, nukkuen vähän ja syöden mitä sattuu, milloin sattuu. Ei tullut urheiltua ei. 

Teltta ja lava. Tästä se lähti.



Vähän isompi lava.

Tuohisormus. Jumittui sormeen kolmeksi päiväksi.

Perjantaina havaittu outo valoilmiö karaoketeltan yläpuolella
Festarikoira, ja ihan paras päikkärikaveri

Viime yönä tuli nukuttua ensimmäiset kunnon unet viikkoon, ja ai että olikin mukava nukkua! Yhtään ei edes harmittanut herätä seitsemän aikaan kolmevuotiaan kummitytön kuiskimiseen ja tuijotukseen sohvan selkänojan takaa.

Kotiin en vielä palannut, vaan jäin matkalla pois kyydistä etelä-Savossa. Täällä olisi tarkoituksena viettää vielä muutama päivä, viettäen aikaa rakkaiden  iskojen ja niiden ihanien lapsien kanssa. Toinen isosiskoistakin kun tuli Ruotsista visiitille, niin olihan tämäkin vierailu pakko mahduttaa kalenteriin, vaikka tämä viikko on muutenkin kummallisen täynnä ohjelmaa.

Tänään suunnattiin vielä illalla mökille, jossa oli pakko käydä uimassa keskiyöllä. Pimeää, paljon hyttysiä ja kylmää vettä. Kerran kesässä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti