Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Missä mennään?

Tätä vuotta on ehtinyt kulua jo hyvän aikaa, ja matkalle on mahtunut ihan kiitettävä määrä treenikertoja ja ryhtilikkeitä. Tällaisena kaikki tai ei mitään-tyyppisenä ihmisenä olen onnistunut mahduttamaan viikkooni treenikertoja keskimäärin 5-7, parhaimpina viikkoina 8. Vaikka välillä pelottaakin oma jaksaminen, suurempaa väsymystä ei ole kuitenkaan ollut haittavissa. Jatkan siis niin kauan kuin hyvältä tuntuu, omaa kehoa ja oloa tunnustellen. 

Ongelmaksi on enemmänkin muodostunut valtava innostus ja kiinnostus kaikkia mahdollisia lajeja kohtaan, sekä ajanpuute niiden harrastamiseen. Treenikalenterissa on tällä hetkellä roller derbyä 2-3 kertaa viikossa, kerran viikossa personal trainerin fysiikkatreenit, 1-2 nyrkkeilyn tekniikkatreenit, sandbell-treenit 1-2 kertaa viikossa, ja satunnaisesti cardio- ja tehotreenejä.
Lisäksi tahtoisin kovasti mahduttaa mukaan salitreeniä ja joogaa, kahvakuula ja crossfit houkuttelisi myös.

Mukaan kuivioihin ovat astuneet myös kaikenlaiset superfoodit. Uskon niiden osaltaan vaikuttaneen jaksamiseen, yleensä pimeä talvi menee ohi kuin sumussa, musertavan väsymyksen vallassa. Tosi väsymystä on tänäkin talvena ollut havaittavissa, mutta ei lähimainkaan siinä määrin mihin yleensä talvisin olen tottunut. Syömisiä ei muuten ole juuri tullut tarkkailtua, se lienee onkin seuraava vaihe tässä projektissa.

Vuosi on tuonut tullessaan kaikenlsisia muutoksia, ja lisää on odotettavissa. Onni ei ole aina potkinut turhan lujaa, mutta kaikesta huolimatta vallitseva fiilis on hyvä. 

Näin tänään auringon, pitkästä aikaa. Kevät tulee yllättävän nopeasti, ja olo on toiveikas sekä odottava.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti